Vikend pun događaja: Predbožićne priredbe i koncerti

14.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 15957

Desetak dana prije Božića, ovaj vikend već započinje božićni ugođaj uz brojne najavljene događaje u cijeloj županiji.

Vikend počinje već danas (petak). Udruga žena Lipik otvorit će izložbu ručnih radova u Multikulturalnom centru večeras u 19 sati. U isto vrijeme Veličke mažoretkinje započet će božićni nastup u Školskoj dvorani u Velikoj, a Udruga mladih "Oppidum" organizira izložbu fotografija "Black & White", koja će biti otvorena u 18 sati u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica.

Planinarsko društvo "Psunj" iz Pakraca organizira već tradicionalni pohod "Fokinom stazom" u kojem će sudjelovati planinari iz Pakraca, ali i mnogih drugih gradova iz Slavonije i šire. Kreće se u subotu u 9 sati s Trga bana Jelačića u Pakracu.


Rukometni klub LiPa organizira prvu "Rukometnu noć" u Pakracu. Svečanost, na kojoj će nastupiti Dalibor Prochazka trio, započinje u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u Pakracu u subotu u 20 sati. Kako doznajemo, ulaznice po cijeni od 130 kuna već su rasprodane.


Subota navečer bit će zanimljiva i u Velikoj. Tamburaški sastav "Veličke legende" organizira već tradicionalni "Advent s Legendama". Osim samih organizatora, nastupaju i njihovi sumještani iz Tamburaškog sastava "Zlatni vez" te grupa "Intro Band" iz Našica. Počinje u 20 sati u Društveno-vatrogasnom domu u Velikoj, ulazak je besplatan, a organizatori napominju da će i ovoga puta događaj imati humanitarni karakter kako bi nekome uljepšali Božić.

Nedjelja će biti u znaku mažoretkinja jer Požeške mažoretkinje organiziraju još jedan doček Djeda Božićnjaka. Priredba "Plesom i pjesmom kroz Hrvatsku" održat će se u Sportskoj dvorani Grabrik u 18 sati.

U Pleternici će u nedjelju biti održana humanitarna zabava za pomoć Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Osmjeh". U Kino dvorani nastupaju grupa Estrada, TS Bisernica i TS Castrum. Cijena ulaznice je 10 kuna, a početak je najavljen za 19 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI