Anita Modrić osvojila nagradu na izboru Miss motora

Anita Modrić odgovara na pitanja na izboru za Miss Universe Slavonije i Baranje
(FOTO: Facebook)

17.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13881

Naša predstavnica na izborima ljepote, mlada Veličanka Anita Modrić ostvarila je još jedan značajan uspjeh. Sinoć je u hotelu Mansion u Zagrebu na izboru Miss motora Hrvatske 2012. osvojila titulu miss simpatičnosti.

Anita je nastupila u finalu među 15 najljepših djevojaka, kao jedina predstavnica Slavonije. Nakon prvog nastupa ušla je u uži izbor, među top 6, da bi je na kraju izabrali za najsimpatičniju djevojku.

- Zadovoljna sam dosadašnjim uspjesima na izborima pa sam odlučila ići dalje unatoč zdravstvenim problemima kroz koje sam nedavno prošla. Nisam očekivala da ću osvojiti ovu titulu. Sinoć je bilo odlično, nije bilo treme. Imala sam najbrojniju i najglasniju publiku - rekla je Anita Modrić u razgovoru za 034portal.


Ovo joj je već peta titula za ljepotu u njezinoj karijeri. Ponude za manekenske poslove već stižu, a otkrila nam je kako se zbog posla planira nagodinu preseliti u Zagreb.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI