Loše napravljen most moraju ponovno asfaltirati

Asfaltiranje u Kukunjevcu
(FOTO: Mario Barać)

14.11.2012. | Mario Barać
Pregleda: 10172

Nedavno obnovljeni most na cesti između Kukunjevca i Gaja kod Lipika odrađen je loše. Asfalt je "propao", pojavilo se veliko udubljenje koje je postalo opasnost za vozače, što nam je potvrdio Mijo Jozak, upravitelj ŽUC-a naglasivši kako se vjerojatno radi o nekvalitetnom nasipavanju pa je došlo do propadanja zemlje i asfalta.



- Izvođač radova na mostu, tvrtka Presoflex gradnja iz Požege, posao nije odradila kako treba i dobili su rok od 8 dana da uklone nepravilnosti i dovedu most u funkciju - rekao je upravitelj Jozak. Izvođač će nove radove morati izvesti o vlastitom trošku.





Osim ponovnih radova na mostu, krenuli su radovi i na asfaltiranju ceste kroz Kukunjevac. Radove izvode radnici tvrtke „Cestar“ iz Slavonskog Borda, a u vrijeme dok je cesta zatvorena, preporuča se obilazni pravac Pakrac – Batinjani - Toranj - Brekinska – Gaj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI