Prazno gradilište: Gdje su radnici i strojevi?

Početak neasfaltiranog puta prema Novoj Kapeli
(FOTO: Domagoj Katić)

31.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11111

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko jučer se fotografirao uz radne strojeve i radnike na neasfaltiranom putu Požega - Nova Kapela te je na službenoj stranici Grada Požege objavio kako su započeli radovi na asfaltiranju ove ceste, i to s obje strane - požeške i brodske. Dionica s požeške strane duga je 1,8 kilometara u vrijednosti radova od 3,5 milijuna, dok je s brodske strane dionica duga 2,4 kilometra, a vrijednost radova je 4,2 milijuna kuna. Hrvatske ceste su investitor ovih radova.

Ronko je jučer istaknuo kako je radove na ovoj cesti prije 3 godine "naprasito prekinula ova županijska klika koja je prodavala maglu, a u magli i tunele" te je ustvrdio kako je sretna okolnost što je cesta ove godine prešla u nadležnost Grada.

- U Hrvatskim cestama smo izlobirali ne samo za požešku dionicu, već da se osiguraju sredstva i za dionicu s brodske strane - rekao je gradonačelnik.


Danas smo se oko podneva uputili napraviti reportažu o radovima, ali na istom tom mjestu gdje se gradonačelnik jučer fotografirao više nije bilo nikoga. Ni radnika ni radnih strojeva, kamiona...Duž cijelog puta na požeško-slavonskoj strani nikakvi se radovi još ne izvode, a prve radnike sreli smo na drugoj, brodsko-posavskoj strani, koja je u nadležnosti ŽUC-a Brodsko-posavske županije.


Izgradnjom ove ceste Požega bi trebala dobiti novi, kraći put do autoceste, i to za 20 minuta vožnje.

Pogledajte video - putem od granice s Brodsko-posavskom županijom do kraja neasfaltiranog puta (Crkveni Vrhovci) nema niti jednog radnika ni stroja:




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI