Prvi Jesenski sajam u Pleternici prošao uspješno (foto)

Jesenski sajam u Pleternici
(FOTO: Domagoj Katić)

26.10.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 9079

Da potreba za sajmovima uistinu postoji posvjedočili su danas izlagači, ali i posjetitelji koji su došli na 1. Jesenski sajam ispred Gradske kuće u Pleternici, u organizaciji Udruge Pleternički čoraci.

Između 10 izlagača s pleterničkog područja našla su se i 2 iz susjedne Brodsko-posavske županije. Posjetitelji su tako mogli vidjeti razne ručne radove poput stolnjaka, "tabletića", ukrasnih boca, zlatoveza i slično. Kako bi posjetitelji i u gastronomskom dijelu bili zadovoljni, "čoraci" su za Sajam ispekli 50-ak kilograma kestena koji odlično ide uz bijelo vino.







Pleterničke mažoretkinje su Sajam iskoristile kako bi prezentirale svoje ručne radove te njihovom prodajom osigurale dodatna sredstva za rad, a kako su nam rekle to im je i uspjelo jer su skoro sve uspjele prodati.





- Sretni smo i zadovoljni jer smo već na ovom prvom sajmu imali goste iz susjedne županije te nas posebno veseli što je Sajam bio posjećen unatoč tome što je nije vikend - kaže Marija Šarić, tajnica Udruge Pleternički čoraci.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI