Aldumaš snima spot i najavljuje album

Aldumaš
(FOTO: promo)

25.09.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 8202

Tročlani požeški rock sastav Aldumaš ovih dana očekuje izlazak novog CD-a pod nazivom "Nadničari". Kako nam kažu članovi benda, album će uz poznati hit "Matija Gubec" sadržavati još 8 njima svojstvenih pjesama. Početkom srpnja snimili su i spot za pjesmu "Volim westerne" koji će biti objavljen krajem sljedećeg mjeseca.

- To je naš 4. spot, a drugi koji snimamo s Ivanom Sertićem. On je snimao i spot za pjesmu "Matija Gubec". Snimali smo na dvije lokacije u Staroj Lipi i u Radovancima u Konjičkom klubu Filippos - kaže Dominik Ivan Mikić, bubnjar slavonskog rock benda Aldumaš.

Dečki ne miruju ni kad se radi o nastupima, tako su između ostaloga nastupili s najstarijim hrvatskim mažoretkinjama za vrijeme 9. Maksimirskih jeseni U Zagrebu.


- To je bila čista slučajnost, njima se potrgao CD na koji su vježbale i slučajno se našao naš. Svidjela im se pjesma "Volim westerne", uklopila se u koreografiju i tako smo zajedno nastupili, što nam je izuzetno drago i svakako planiramo nastaviti ovu zanimljivu suradnju - dodaje Mikić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI