Slušao savjet iz crtića pa spasio trudnu majku

Vatrogasac Sam - crtani film
(FOTO: Screenshot)

24.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 22819

Liam Robinson, 6-godišnji dječak iz gradića Seahama u Velikoj Britaniji pozvao je hitnu pomoć kada je njegova trudna majka ostala bez svijesti. Što u tom trenutku učiniti, naučio je u svom omiljenom crtanom filmu "Vatrogasac Sam" u čijoj najavnoj pjesmi jedan stih kaže: "Kad se nešto ružno dogodi, nazovi 999".

- Dovela sam ga iz škole i priredila jelo. Upalila sam televizor i to je zadnje čega se sjećam - rekla je Liamova majka Rebecca za Sunday Sun. Liam se tada popeo na policu s knjigama kako bi dohvatio telefon, nazvao hitnu pomoć i dočekao ih pred vratima.

Zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji i pravovremenom dolasku hitne pomoći, njegova je majka, koja je izgubila svijest zbog anemije i problema s plućima, sada dobro i oporavlja se.


- Dobro je što ipak nije zvao vatrogasce nego hitnu pomoć - u šali je komentirala mama Rebecca, koja ističe koliko je ponosna na svoga pametnog sina.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI