U festivalskom duhu: Tamburaši zabavili brojnu publiku

02.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10073

Tisuće ljudi preplavile su sinoć Trg Sv. Trojstva i pješačku zonu, kao i svake godine tijekom finalne večeri požeškog festivala. Pod novim imenom - Glazbeni festival Slavonije, požeški je festival i ove godine okupio vrhunska imena tamburaške scene, ali i hrvatske estrade.

Nagradu za najslušaniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala, prema odabiru glazbenih urednika, osvojile su Slavonske lole s pjesmom "Zazvonila zvona". Koja će pjesma biti najizvođenija s ovogodišnjeg festivala, ostaje nam da vidimo. Među ostalima, sinoć su svoje festivalske pjesme predstavili Krunoslav Kićo Slabinac, Borislav Ćiro Gašparac, Tedi Spalato, Stjepan Jaršek Štef, Patria, Ravnica, Da Capo i mnogi drugi.

Nakon novih skladbi, koncert je održao Europski omladinski tamburaški orkestar izvevši tamburicama skladbe različitih glazbenih žanrova. Publiku je oduševio i vatromet nad gradom, a na samom kraju večeri nastupili su i organizatori festivala - Tomislav Galić, Tomislav Jakobović i gradonačelnik Zdravko Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI