Verificirani sastavi: Od ove sezone tri županijske lige

Nogometna lopta
(FOTO: Arhiv)

16.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10844

Na sjednici Izvršnog odbora požeško-slavonskog Županijskog nogometnog saveza, održanoj u Španovici kod Pakraca, verificiran je sastav klubova u Prvoj, Drugoj i Trećoj županijskoj nogometnoj ligi te je izabrano novo vodstvo natjecanja.

U 1. ŽNL sudjelovat će 14 klubova, a to su: Sloga (Trenkovo), Tim osvježenje (Kuzmica), Eminovci, Dinamo (Vidovci), BSK Buk, Croatia (Mihaljevci), Jakšić, Požega, Sulkovci, Papuk (Velika), Kamen (Vetovo), Kaptol, Hajduk (Pakrac) i Mladost (Pavlovci).

U 2. ŽNL iduće će sezone igrati 10 klubova: Dinamo (Rajsavac), Kutjevo, Slaven (Gradac), Lipa (Stara Lipa), Graničar (Zagrađe), Croatia (Donja Obrijež), Ovčare, Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Omladinac (Čaglin) i Dinamo (Badljevina).


Novost od ove sezone je 3. liga, u kojoj sudjeluju samo seniorske ekipe. U najnižoj županijskoj ligi sudjeluje 6 klubova, a među njima je i ponovno osnovani NK Graničar iz Bučja kod Pleternice. Osim kluba iz Bučja, u 3. ligi sudjelovat će još BSK (Biškupci), Poljana, Parasan (Golobrdci), Slavonija (Prekopakra) i Dobrovac.


Za novog povjerenika za natjecanje izabran je Milan Jurišić, za suđenje Siniša Sabljak, a disciplinski sudac je Dario Marčetić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI