Boban: Zainteresirana i Barcelona, nadam se dolasku Šukera

Nogometni stadion u Velikoj
(FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL)

15.07.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 12461

Načelnik Općine Velika Vlado Boban ne skriva zadovoljstvo nedavnim nogometnim kampom za djecu engleskog kluba Arsenal. Kaže kako su nakon Arsenalova kampa u Veliku došli i hrvatski predstavnici španjolskog nogometnog kluba Barcelona čiji se kamp za djecu održavao u Slavonskom Brodu.

- Došli su vidjeti Veliku, što u njoj to ima da je ovdje održan Arsenalov kamp. I oni su nakon što su vidjeli stadion, mogućnosti smještaja, bazene i ljepote Parka prirode Papuk zainteresirani da u Velikoj održe svoj kamp, priča Boban prenoseći dojmove s kojima su otišli Arsenalovci.

- Ovdje je bio njihov stručnjak i trener Ton de Hoop. S njim sam razgovarao da upravi kluba prenese dojmove, a oni su odlični. Bio je oduševljen stadionom koji zadovoljava sve kriterije, smještajem u HEP-ovom nastavno obrazovnom centru te bazenom, kaže Boban i dodaje kako su kontaktirali i Hrvatski nogometni savez i novog predsjednika Davora Šukera.


- S njim sam bio u Pleternici na utakmici s Dinamom i razgovarali smo da će doći u Veliku. Ovih dana uputili smo i dopis sa službenim pozivom u Veliku. HNS spominje 3 kampa u Hrvatskoj, zašto ne bismo lobirali da jedan bude u ovdje? - pita Boban dodajući kako je to svima u interesu.


Velika i ono što nudi je prilika za HNS, ovdje imamo sve uvjete koji su im potrebni, a nisu potrebna velika ulaganja, zaključuje Boban uz nadu da će Šuker doći, kao što je i obećao.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI