Požeški tinejdžeri izborili nastup prije Urbana i Let3

Članovi benda s Urbanom
(FOTO: Drugi svijet - promo)

12.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10821

"Drugi svijet" ime je tinejdžerskog pop-rock sastava iz Požege koji je nedavno nastupio na Parkfestu u Novigradu, kao predgrupa popularnim izvođačima Urbanu i Let3. Za taj su se nastup izborili odličnim plasmanom na velikom "Imagine festu". Ondje su bili 4. u konkurenciji od preko 60 demo bendova.

- Na festivalu smo predstavili dvije vlastite autorske pjesme. Dobro smo prošli i za nagradu dobili smo nastup u Novigradu. Glavne zvijezde koncerta, Urban i Let3, primijetili su naš nastup i pohvalili su nas. To nam stvarno puno znači - ispričao je Krešimir Mandić, pjevač grupe Drugi svijet u razgovoru za 034portal.




Grupa postoji od 2009. godine, a danas je čine sedmorica uglavnom 16-godišnjaka. Osim Krešimira, u grupi su još Ante Mršić (solo gitara), Matej Mršić (bas gitara), Mislav Topalušić (ritam gitara), David Soldo (bubnjevi), Josip Šajnović (klavijature) i od nedavno pridruženi član Josip Stanković na saksofonu.


Iako sviraju uglavnom covere poznatih domaćih i stranih pop i rock pjesama, imaju i vlastite uratke. Dosad su snimili samo pjesmu "Samo tvoj", a uskoro će snimiti i drugu stvar - "Promašeni slučaj", za koju planiraju raditi i video spot. Članovi benda sami su autori glazbe i teksta u svojim pjesmama.

- Sviramo prvenstveno radi svoga gušta, tako i radimo pjesme. Cilj nam je biti što više svoji, ne kopirati druge - dodaje Krešimir.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI