Najbolji teniski juniori i juniorke u Požegi

Leon Abramović
(FOTO: Zdenko Hickl)

14.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 7609

Nadolazećeg vikenda na teniskim terenima teniskog kluba Požega se održava Otvoreno prvenstvo Požege za tenisače i tenisačice do 16 godina. To je ujedno i službeni turnir Hrvatskog teniskog saveza.
- Dugogodišnjim kvalitetnim radom i zalaganjem smo dobili tu čast od krovne teniske organizacije da organiziramo prvnenstvo Požege, rekao je glavni trener Robert Brkljač.
Očekuju se najbolji natjecatelji iz cijele regije i šire. Požežanin Leon Abramović kao 18. u Hrvatskoj je jedan od glavnih konkurenata u muškoj konkurenciji, a u ženskoj konkurenciji, također Požežanka, Ana Tomić kao 44. u Hrvatskoj.

Rezultati proteklog vikenda
Filip Matić je osvojio 3.mjesto u pojedinačnoj, te 1. mjesto u konkurenciji parova na turniru Hrvatskog teniskog saveza do 12 godina u Valpovu. Ukupno je nastupilo četvero požeških natjecatelja. Luka Bunčić je još došao do četvrtfinala. Nastupili su još Karlo Duvnjak i Marko Vrkljan.
- To je dobar rezultat, čime ostvarujemo kontinuitet na natjecanju u Valpovu, gdje je prošle godine Ivan Jelić osvojio 2. mjesto, rekao je Brkljač.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI