Karla Glasnović ušla u juniorsku reprezentaciju Hrvatske

Karla Glasnović
(FOTO: Novagra.hr)

10.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13346

16-godišnja Požežanka Karla Glasnović uspjela je na pripremama izboriti ulazak među 12 najboljih mladih odbojkašica u Hrvatskoj i ući u juniorsku reprezentaciju koja danas kreće u Bugarsku na kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Karla je članica ŽOK Vallis Aurea u Požegi (2. liga) i ŽOK Nova Gradiška, koji igra u 1.B ligi.

- Krenula sam intenzivno trenirati prije tri-četiri godine. Shvatila sam to jako ozbiljno, sada svakodnevno idem na treninge u Novu Gradišku. Ondje je klub u višem rangu pa je veća kvaliteta igre, ali veće su i mogućnosti. Naravno da sam sretna što sam ušla u reprezentaciju i nadam se da ćemo ostvariti plasman za EP - komentirala je za 034portal Karla kratko prije polaska zrakoplovom sa Zračne luke Pleso za Bugarsku.

Njezina klupska kolegica, također Požežanka, Iris Ivaniš bila je lani članica hrvatske juniorske reprezentacije, ali ove se godine nije plasirala pa je Karla jedina predstavnica iz naše županije i šire.


Foto: Novagra.hr




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI