Čista voda uz prirodu: Zvečevačko jezero opet mami kupače

Kupači dolaze iz raznih krajeva u Novo Zvečevo
(FOTO: Mario Nakić)

08.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 19023

Nekad najpopularnije kupalište u Požeštini, Zvečevačko jezero opet privlači stotine kupača. Ove su nedjelje potaknuti visokim temperaturama u Novo Zvečevo na području Općine Brestovac, udaljeno 40-ak kilometara od Požege, pohrlili posjetitelji iz požeškog, pakračkog i slatinskog kraja. Toliko da je teško bilo parkirati automobil u blizini, a uistinu je lijepo vidjeti da ovo jezero opet služi građanima.









- Danas sam prvi put ovdje. Došla sam sa suprugom i prijateljima, super je. Temperatura je malo niža nego u Požegi, voda je odlična, nije prehladna, ali je čista. Svakako ću doći opet - rekla je Ivana Jelić iz Požege.







I drugi su nam kupači potvrdili zadovoljstvo ovim kupalištem, ali ističu jedan nedostatak. Nema nikakvog ugostiteljskog objekta, mjesta gdje se može naručiti piće ili hrana. Također, u središtu kupališta stoji objekt uništen još u ratu koji vapi za obnovom. Sve brojniji kupači iz cijele naše županije, ali i šire, nadaju se kako će dogodine infrastrukturni problemi ovog predivnog mjesta u prirodi biti riješeni.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI