Čista voda uz prirodu: Zvečevačko jezero opet mami kupače

Kupači dolaze iz raznih krajeva u Novo Zvečevo
(FOTO: Mario Nakić)

08.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 18971

Nekad najpopularnije kupalište u Požeštini, Zvečevačko jezero opet privlači stotine kupača. Ove su nedjelje potaknuti visokim temperaturama u Novo Zvečevo na području Općine Brestovac, udaljeno 40-ak kilometara od Požege, pohrlili posjetitelji iz požeškog, pakračkog i slatinskog kraja. Toliko da je teško bilo parkirati automobil u blizini, a uistinu je lijepo vidjeti da ovo jezero opet služi građanima.









- Danas sam prvi put ovdje. Došla sam sa suprugom i prijateljima, super je. Temperatura je malo niža nego u Požegi, voda je odlična, nije prehladna, ali je čista. Svakako ću doći opet - rekla je Ivana Jelić iz Požege.







I drugi su nam kupači potvrdili zadovoljstvo ovim kupalištem, ali ističu jedan nedostatak. Nema nikakvog ugostiteljskog objekta, mjesta gdje se može naručiti piće ili hrana. Također, u središtu kupališta stoji objekt uništen još u ratu koji vapi za obnovom. Sve brojniji kupači iz cijele naše županije, ali i šire, nadaju se kako će dogodine infrastrukturni problemi ovog predivnog mjesta u prirodi biti riješeni.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI