Raguž: Sloga će se nagodinu boriti na vrhu 1. lige!

29.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11444

Dok u 1. županijskoj nogometnoj ligi situacija i na vrhu i u zoni ispadanja ostaje neizvjesna do samoga kraja, u 2. je ligi sve poznato. Nakon nedjeljne utakmice u Trenkovu, gdje je vodeći NK Sloga uvjerljivo svladao izravnog konkurenta za prvo mjesto Lipu iz Stare Lipe s 3:0, jasno je kako će momčad iz Trenkova biti ovosezonski prvak 2. ŽNL i samim time ući u 1. ligu.

- Mislim da smo sasvim zasluženo osvojili ovaj naslov, s obzirom da tijekom cijele polusezone nismo izgubili nijednu utakmicu niti odigrali neriješeno. Imamo niz od 13 uzastopnih pobjeda i gol razliku u drugom dijelu sezone 43:1. To govori da smo za klasu bolji od svih drugih momčadi u ovoj ligi i da zaslužujemo igrati u višem rangu. Tome su prethodile dugotrajne pripreme. Cijelo selo je iza nas, kada idemo na gostovanje onda naši navijači idu autobusom s nama - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge.

U cijeloj sezoni Sloga je odigrala samo jednu izgubljenu (protiv Graničara u Zagrađu) i jednu neriješenu (protiv Lipe u Staroj Lipi) utakmicu, obje u prvom dijelu sezone. Na pitanje kako će se njegova momčad snaći u 1. ligi, Raguž je odgovorio kako planira napasti sam vrh i možda osvojiti naslov prvaka.


- Ako Slavonija uđe u 3. HNL, a ja se nadam da hoće, onda ćemo mi izravno konkurirati za prvo mjesto 1. ŽNL. Predviđam borbu pakračkog Hajduka, Lipika i Sloge na vrhu ljestvice - rekao je trener Raguž.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI