Neferović: Uskoro ćemo imati ʺBilu noćʺ u Požegi

Društvo prijatelja Hajduka
(FOTO: Mario Nakić)

09.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8329

Za 100. obljetnicu Nogometnog kluba Hajduk, najbolje što su požeški navijači splitskoga kluba mogli učiniti jest obnoviti Društvo prijatelja Hajduka. Na večerašnjoj osnivačkoj skupštini, održanoj u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, okupilo se 60-ak članova udruge. Za predsjednika je izabran Vedran Neferović, a potpredsjednici su Tomislav Devčić i Predrag Livak.

Trudit ćemo se pojačati članstvo

- Dugo smo pričali o tome kako bismo ponovno trebali osnovati Društvo prijatelja Hajduka, koje je u ovom gradu nekoć postojalo. Trudit ću se zajedno s vama pojačati članstvo, koje trenutačno broji stotinjak ljudi, i da već ove godine organiziramo prvu "Bilu noć" u Požegi, rekao je Vedran Neferović, izabrani predsjednik udruge.


Potpora izvana


Izbornoj su skupštini prisustvovali i predstavnici Hajdukovih društava iz Splita, Orahovice i okolice Slavonskog Broda. Oni su izrazili potporu požeškim kolegama i zadovoljstvo što se požeško Društvo obnovilo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI