Opet gužva na vrhu: Mihaljevčani pobijedili u Kaptolu!

22.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10968

Nakon prošlotjedne pobjede na domaćem terenu protiv Hajduka, kada su Pakračanima zagorčali život i spustili ih za jedno mjesto niže na ljestvici, igrači Croatije iz Mihaljevaca danas su uspjeli postići još veći uspjeh pobijedivši vodeći NK Kaptol u gostima.

Minimalna razlika i rezultat 1:2 sasvim je dovoljan da gosti dođu do vrijedna 3 boda s kojima već lakše dišu jer više za njih nije tako velika vjerojatnost ispadanja iz lige. S druge strane, za domaćina se situacija zakomplicirala jer se prednost Kaptola na ljestvici sada stopila na samo jedan bod ispred požeške Slavonije i pakračkog Hajduka.

- Protivnik je više želio pobjedu pa ju je i ostvario. Naši igrači nisu dali sve od sebe, čestitam Mihaljevcima na zasluženoj pobjedi - komentirao je Milan Tomljenović, trener Kaptola. Do komentara Croatijinog trenera Željka Mitrovića nismo uspjeli doći jer je isključio mobitel.


Dinamo protiv Dinama u derbiju začelja


U Vidovcima se igrao derbi začelja između dvaju Dinama. U goste vidovačkom Dinamu stigao je istoimeni klub iz Rajsavca i pobijedio također minimalnom prednošću 1:2.

Za Rajsavčane golove su dali Ivica Blašković i Josip Logarušić, dok je jedini gol za Vidovčane zabio Dejan Bekić iz jedanaesterca.

- Nismo dobro igrali, nema drugog objašnjenja. Gosti su zasluženo pobijedili. Sad, kako čujem da je Croatia pobijedila Kaptol, a Buk je slavio protiv Eminovaca, to znači da smo mi u stvarno nezavidnom položaju, čak štoviše, jako opasnom - rekao je Ivica Čabraja iz vidovačkog Dinama.

Jakšić slavio protiv oslabljene Požege

NK Jakšić je ostvario prvu uvjerljivu pobjedu nakon duljeg vremena pobijedivši Požegu 2:0. Oba je pogotka postigao Željko Paroubek. Valja reći da je Požega došla u prilično krnjem sastavu i s mladom momčadi jer su neki igrači odrađivali kaznu zbog 3 žuta kartona, a glavni dio ekipe je bio u Virovitici na malonogometnom turniru.

- Igrali smo protiv perspektivne mlade požeške ekipe. Čestitam kolegama iz Požege na osvojenom turniru u Virovitici i nadam se da će ostvariti što bolji rezultat na završnici u Splitu - komentirao je Goran Vrgoč, trener Požege.

Buk pobijedio Eminovce 2:1

Igrači ekipe BSK Buk na domaćem su terenu osvojili tri boda protiv momčadi iz Eminovaca. U borbenoj utakmici, za Buk su golove dali Tomislav Tvrdi i Albert Hel iz jedanaesterca, a za goste je strijelac bio Damjan Maglica.

Mladost svladala Tim osvježenje 3:1

NK Mladost je u Pavlovcima ugostila NK Tim osvježenje iz Kuzmice. U osobito teškoj i agresivnoj, borbenoj utakmici zasjalo je 7 žutih i 2 crvena kartona, podjednako na obje strane. Dvadesetak minuta gosti su imali igrača više, ali to im nije pomoglo. Golove za Mladost postižu Krešimir Miškulić, Pavo Markić i Zoran Stanić, a za Tim osvježenje je jedini gol zabio Ivo Papak.

1. ŽNL - tablica - 23. kolo

1. KAPTOL....................51 (69-22)
2. SLAVONIJA (Požega)........50 (70-28)
3. HAJDUK (Pakrac)...........50 (70-41)
4. PAPUK (Velika)............37 (68-46)
5. POŽEGA....................37 (55-43)
6. KAMEN (Vetovo)............35 (49-49)
7. MLADOST (Pavlovci)........34 (42-42)
8. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)..33 (54-63)
9. JAKŠIĆ....................31 (45-46)
10. EMINOVCI.................29 (38-43)
11. SULKOVCI.................27 (38-58)
12. CROATIA (Mihaljevci).....25 (41-62)
13. DINAMO (Rajsavac)........24 (34-57)
14. BSK BUK..................22 (36-51)
15. DINAMO (Vidovci).........22 (38-61)
16. KUTJEVO..................13 (27-64)




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI