Klapšić odgovara: Oprosti Damire, ali ne trebamo ni mi vas!

Vodstvo kluba BSK Buk
(FOTO: NK BSK Buk)

09.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 17060

"Izjave gospodina Damira Bognara, trenera Papuka, krajnje su nekorektne i nepoštene", tvrdi Vladimir Klapšić, tajnik NK BSK Buk koji je pismeno reagirao u redakciju 034portala nakon jučerašnje utakmice u kojoj su Bučani pobijedili 1:0 goste iz Velike.

Podsjetimo, trener Papuka se požalio na suce i na nesportske uvjete u kojima su igrali.

- Buk je više želio pobjedu i to je ostvario. Igrači Papuka su išli na provokacije, tu mislim na bučke igrače koji igraju za Papuk! Bognar spominje suce Glavaš-Šantić-Bošnjak. Po mome mišljenju, da su bolje sudili Buk je trebao pobijediti s tri gola razlike - dodaje Klapšić.


Tajnik BSK se osvrnuo i na drugi dio izjave koju je Bognar dao za 034portal: " Toplo se nadam da će BSK ispasti iz 1. lige pa da više ne moramo igrati u ovakvim uvjetima".


- Bsk će možda i spasti iz 1. ŽNL i neće nam biti prvi put. Što se nas tiče, vi nama ni ne trebate. Igrajte u  boljim uvjetima! Kada Kamen završi stečaj možda vas vrate u 1. ligu! Oprosti Damire, povukao si me za jezik - ustvrdio je Klapšić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI