Čuljak: Slavija juriša prema vrhu treće lige

Pero Čuljak
(FOTO: Bojan Miščević)

06.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 8598

- Cilj i ambicija kluba je biti među prve tri ekipe po završetku sezone, jer je to pozicija s koje možemo kalkulirati za više rangove Hrvatske nogometne lige. Zasad se još ne zna kako će se konstruirati natjecanje za sljedeću sezonu, no bez obzira na to, mi stremimo vrhu - rekao je za 034portal Petar Čuljak, trener i igrač NK Slavije iz Pleternice.

U subotu (09.04.) Slavija igra gostujuću utakmicu 24. kola 3. hrvatske nogometne lige protiv NK Nedelišća. Prošlo, 23. kolo su igrali na domaćem terenu protiv NK Križevci i pobijedili rezultatom 3:1. Slavija trenutačno drži peto mjesto na tablici s 41 bodom i dijeli ih samo pet bodova od prvog mjesta.

- Jedan od najvećih uspjeha, što se tiče mlađih uzrasta NK Slavije, je i plasman juniora i kadeta u prvo kolo Kupa Hrvatske i uz NK MV Croatia iz Slavonskog Broda, su bili jedini niželigaši koji su igrali Kup - dodaje Čuljak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI