Pomalo razočarana, ali ne žali: I ulazak u finale je uspjeh!

Anita Modrić na fotosessionu u Splitu
(FOTO: Iz priv. kol. A. Modrić)

02.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13218

Naša predstavnica na izboru Miss Universe Croatia, 19-godišnja Veličanka Anita Modrić u finalnoj večeri nije ušla među prvih deset te nije osvojila nijednu nagradu. Međutim, nema puno razloga za nezadovoljstvo jer samo sudjelovanje i ulazak među 20 najljepših Hrvatica Aniti je značio puno.

- Pomalo jesam razočarana jer puno sam ulagala u sebe i odricala se, izdvajala svakoga dana barem sat-dva za vježbe, vjerovala sam da ću barem ući među prvih 10, no što je, tu je. Za mene je velik uspjeh i to što sam na regionalnom natjecanju izabrana za Miss fotogeničnosti Slavonije i Baranje. I ponosna sam na potporu koju sam tijekom zadnjih mjeseci dobivala od ljudi iz našega kraja - rekla je Anita Modrić za 034portal.




Anita dodaje kako se zahvaljuje svima na lijepim riječima potpore i za glasove na fan-stranici Miss Universe na Facebooku te je ponosna što je ove godine na državnom natjecanju pobijedila Slavonka Elizabeta Burg iz Vrbanje.


Naša velička ljepotica već je obasuta ponudama fotografa.

- Javljaju mi se fotografi sa svih strana. Imam dogovoreno slikanje na orahovačkom jezeru, na veličkim bazenima, a u kontaktu sam i s jednim talijanskim fotografom koji planira doći u Hrvatsku i da ostvarimo suradnju. Mogućnosti se otvaraju, ali škola mi je i dalje uz obitelj na prvom mjestu. Planiram u svakom slučaju završiti fakultet - rekla je Anita, dodavši kako ne zna hoće li se i sljedeće godine prijaviti za natjecanje Miss Universe Croatia.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI