Novi Gerin film: Čik Borris protiv mučke đubradi (video)

Hrvoje Podobnik - Gero
(FOTO: Mario Nakić)

04.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12249

Hrvoje Podobnik, mladić Požežanima poznatiji kao konobar Gero, iznenadio je sugrađane kada je prošle godine javnosti otkrio svoj, dotad skriveni talent.
- Oduvijek sam htio snimati vlastite filmove. Glumio sam neko vrijeme u požeškom kazalištu, ali sam cijelo vrijeme sanjao da produciram filmove. Prošle godine sam snimio 7-minutni film o Blagoju, u kojem ujedno glumim glavnu ulogu. Požežani su ga odlično prihvatili i morat ću snimiti nastavak. No, sada sam došao na novu ideju, rekao je Gero za 034portal.

U slučaju da ga još niste vidjeli, ovo je njegov prvi film "Blagoje":


Novi film "Čik Borris protiv mučke đubradi" je doživio premijeru na terasi požeškog caffe bara Sax, a sada se nalazi i na YouTubeu.
- Čik Borris vam je nešto kao Chuck Norris, samo je jači. Čik Borris je zaštitnik prirode, ali na osebujan način, objašnjava Gero.


U filmu glumi šest Gerinih prijatelja, a produkciju je pomogla udruga GFR film-video, koje je i on član. Kaže da će prvo vidjeti kakav će uspjeh njegov film polučiti na internetu, a potom ga planira slati i na sve filmske festivale u zemlji.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI