Ukradena lopta vraćena nogometašima Jakšića!

07.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 15128

Nesvakidašnji incident zasjenio je općinski derbi između nogometnih klubova Jakšić i Eminovci. Malo tko će pamtiti njihov susret po rezultatu 3:2 i činjenici da je Jakšić izbacio rivale iz obližnjih Eminovaca iz Županijskog kupa. Malobrojnoj publici više će ostati u sjećanju Slovenac s mercedesom i ne baš jeftina nogometna lopta (kažu marke Nike).

Što se zapravo dogodilo?

U prvom poluvremenu netko od igrača je ispucao loptu s igrališta i ona je završila na obližnjoj cesti. Baš u tom trenutku ondje se našao tamnoplavi mercedes slovenskih registracijskih oznaka. Iz njega je izašao vozač i, usprkos pozivima s igrališta, hladno pokupio loptu, ušao nazad u automobil i krenuo dalje. Predstavnici NK Jakšić najavljuju da će o krađi obavijestiti policiju jer, kažu, radi se o lopti vrijednoj 900 kuna.


Potjera


Razgovarali smo s Davorom Karanom, predsjednikom NK Jakšić, koji je osobno sjeo u svoj automobil i krenuo za lopovom.

- Kada sam shvatio da će uzeti loptu, krenuo sam za njim. Ali bio je u prednosti. Imao je koparske registracije, to sam vidio, ali ne bih čovjeka mogao prepoznati. Nisam vidio kamo je skrenuo, izgubio sam ga iz vidokruga. Prebrzo je vozio - rekao je Karan.

U policiji doznajemo da NK Jakšić ipak još nije prijavio krađu.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice u Jakšiću.

Dodano 8. ožujka u 15,30 h

Ukradena je lopta vraćena Nogometnom klubu Jakšić. Doznajemo kako su jakšićke "tajne službe" saznale još sinoć tko je kradljivac, a navodno se radi o čovjeku koji se nalazi u Gradištu kod Kutjeva. Obavijestili su ga preko Facebooka da loptu mora vratiti ili će ga prijaviti policiji. On ju je vratio još kasno sinoć. Lopta je bila u vrećici ostavljena pored igrališta, no nitko je nije primijetio do današnjeg poslijepodneva, kada ju je slučajno našao član kluba. Vraćanje ukradene lopte potvrdio nam je i predsjednik kluba.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI