Papuk izbacio Kaptol iz kupa

26.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10429

Dok su nogometni klubovi Slavonija i Slavija ovog vikenda slavili minimalnom pobjedom protiv teških suparnika u prijateljskim utakmicama, odigrane su tri utakmice Županijskog nogometnog kupa. Nogometni klub Papuk iz Velike slavio je danas protiv trenutačno vodeće ekipe u 1. ŽNL, Kaptola rezultatom 0:1.

- U borbenoj, teškoj utakmici obje su momčadi pokušavale što prije dati gol. Gosti su imali sreću da je naš obrambeni igrač Mario Pamer nespretno zahvatio loptu glavom i slučajno je poslao u vlastitu mrežu. Taj je autogol za nas bio šok od kojega se do kraja utakmice igrači nisu oporavili. No, nemamo opravdanja, nije pokazana dovoljna agresivnost ni borbenost na terenu - komentirao je Milan Tomljenović, trener Kaptola.

- Mi smo pokazali da smo čvršći ove godine, tjelesno spremniji. Igra je bila tvrda, nedostajalo je nogometne ljepote, ali možemo reći da smo zasluženo pobijedili - rekao je trener Papuka Damir Bognar.


Hajduk dobio Dinamo (R), a Sulkovci Mladost (P)

U ostalim utakmicama 2. kola Kupa, Hajduk je jučer u Pakracu pobijedio Dinamo iz Rajsavca rezultatom 2:1, a Sulkovci su danas slavili protiv Mladosti iz Pavlovaca 3:1.

Mladost (C) - Slavonija 0:1


Požeška Slavonija gostovala je u Cerniku kod tamošnje NK Mladost, na njihov zahtjev za revanšom nakon nedavne pobjede Slavonije u Požegi. I ovoga puta Požežani su slavili, iako minimalnim rezultatom 0:1. Jedini gol je zabio Kruno Prpić.

- Ocjenjujem da su igrači odradili utakmicu trkački odlično. Ima još nekoliko nedostataka u igri koje ćemo se truditi popraviti do idućeg vikenda i početka drugog dijela prvenstva, kada gostujemo u Pakracu - kaže Krešo Poleti, trener Slavonije.

Slavija - Marsonija 1:0

Pleternička Slavija jučer je pobijedila goste iz slavonskobrodske Marsonije, također minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac je Vinko Ančurovski.

- Bila je to odlična, borbena utakmica, maltene prvenstvena. Marsonija je imala možda malo više loptu u posjedu, ali smo dobrom trkom i igrom uspijevali više puta zaprijetiti njihovom golu. Rezultat je mogao biti i bolji za nas - komentirao je trener Slavije Dalibor Bognar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI