U podne se nastavlja blokada Ferovca

Prosvjednici u Ferovcu
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

22.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12324

23. veljače (četvrtak)

Jutros je raskrižje u Ferovcu opet oslobođeno za promet. Trenutačno prosvjednici razgovaraju s policijom i dogovara se daljnja akcija, a lako je moguća ponovna blokada prometa.

- Četrdesetak ljudi je dežuralo ovdje, sad se opet i drugi skupljaju pa ćemo vidjeti što će biti. Sve radimo u dogovoru s policijom kako ne bi bilo problema - rekao nam je Ivica Malnar, jedan od organizatora prosvjeda.


Molnar nas je oko 11,45 sati izvijestio kako u podne opet kreće blokada prometnice do daljnjega.


Srijeda, 22. veljače

Zbog prosvjeda seljaka u Ferovcu za sav je promet opet zatvorena državna cesta između Požege i Našica. Blokada u Ferovcu krenula je malo prije 18 sati. Stotinjak traktora stajalo je čitav dan uz cestu i seljaci su čekali ishod pregovora s Vladom i otkupljivačima mlijeka u Zagrebu te su nakon sastanka odlučili ponovno blokirati promet.

- Sastanak još uvijek traje, a mi ćemo blokirati promet dok ne čujemo za pozitivan ishod. Teško je prejudicirati što će se zbiti na sastanku u Zagrebu, ali mi smo ovdje spremni, a ima nas preko dvije stotine, stražariti u skupinama cijelu noć ako bude trebalo - rekao nam je Ivica Malnar, jedan od organizatora prosvjeda u Ferovcu.







Foto: Dušan Mirković/PIXSELL

Ovdje pročitajte o dosadašnjem tijeku prosvjeda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI