Prvi put ove zime: Požega pod snijegom, nema poledice (foto)

Snijeg u Zvečevačkom parku
(FOTO: Vjeran Blašković)

29.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 14679

Prvi snijeg ove zime prekrio je požeške ceste i krovove. Iako prognoze nisu predviđale snijeg na našem području, on je jutros počeo padati na području cijele Požeško-slavonske županije, no nigdje se nije zadržao osim u samoj Požegi.









Djelatnici tvrtke Ceste d.d. zadužene za održavanje državnih i županijskih cesta izašli su jutros na teren i posipali sol po prometnicama gdje je to bilo potrebno.

- Naše su ekipe danas u prvom stupnju pripravnosti. Iako je snijeg još suh i uglavnom nema poledice, postoji mogućnost da, ukoliko dođe do daljnjeg pada temperature, tijekom dana bude više leda pa će onda više naših vozila izaći na teren - rekao je Ivica Vuletić iz tvrtke Ceste d.d.







Doznajemo kako još nema zakrčenih prometnica niti je bilo zarobljenih vozila, a u OKC-u saznajemo da jutros nije bilo ni prometnih nesreća.

Na pakračkom, pleterničkom i kutjevačkom području snijeg još nije napadao dovoljno da bi se zadržao na tlu.



- Od srijede možemo očekivati više snijega, tada će se vjerojatno zadržati svagdje, po cijeloj zemlji pa tako i kod nas - rekao je Vlado Baričević, voditelj meteorološke postaje u Kutjevu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI