Požeške rukometašice definitivno suspendirane iz lige

28.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10535

Natjecateljsko povjerenstvo Hrvatskog rukometnog saveza donijelo je odluku po kojoj se Ženski rukometni klub Požega ne može dalje natjecati u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi, potvrdio je tajnik HRS-a Tomislav Lukić u razgovoru za 034portal.

- To nije administrativni problem. Radi se o dvije različite udruge. Kutjevački podrum je ugašen, a drugog dana je osnovan ŽRK Požega. Ta dva kluba, pravno gledano, nemaju ništa zajedničko. Oni jesu nekakav sporazum potpisali, no to je bilo u trenutku kada je jedan klub bio u fazi likvidacije, a drugi još nije postojao. To je nedopustivo jer zamislite kako bi bilo da svaki klub, kada duguje nešto prema nekom bivšem igraču, samo promijeni ime i nastavi s natjecanjem. Tako bi onda svi radili - objašnjava Lukić.

Podsjetimo, požeške rukometašice već tri tjedna ne sudjeluju u natjecanju jer se očekivalo rješavanje pravnih problema koji su nastali promjenom imena kluba tijekom sezone. Predsjednik kluba Antun Prša nedavno je za 034portal izjavio kako netko anonimno prijavljuje klub HRS-u. Tajnik Lukić predložio je da klub nastavi igrati, ali prijateljske utakmice izvan lige. Što će raditi, hoće li rukometašice igrati i nastaviti trenirati do početka iduće sezone, predsjednik Prša je najavio da će obznaniti idućeg tjedna na konferenciji za medije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI