Titanovci predstavili novi film i partijali do jutra (video)

23.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9153

"Budući je i ove godine naš klub djelovao aktivno, odlučili smo dostojno podvući crtu na kraju sezone", rekao je Santo Tessari, član Biciklističkog kluba Titan iz Pakraca opisujući party nazvan "BKTe koji party" održan proteklog vikenda u Hrvatskom domu.

- Organizirali smo utrke, održavali i uređivali staze, napravili izletište i družili se s vozačima i simpatizerima. Budući da u tome ne bismo uspjeli sami, red je bio da se svim ljudima koji su nam pomogli dostojno i zahvalimo.

Stotinjak posjetitelja prvo je pogledalo premijeru novog filma "DH Psunj", a potom su prijatelji kluba u još većem broju proslavili kraj bogate sezone uz glazbu koju je birao DJ M.I.L.E. u klubu Harlequin koji se nalazi u prostoru spomenutog Hrv. doma.


- Došli su razni sportaši, kibici, filozofi, ali i sponzori. Projekcija bike filma iz Jozzove produkcijske radionice s pomno odabranim scenama s DH utrke i svih popratnih sadržaja. Što reći osim da je jasna "posluka porana" već na samom početku, gromoglasnim pljeskom i ovacijama - opisuju dečki iz Titana.


Na partyju su nastupili pakrački i daruvarski breakeri, koji su pokaz da lokalna scena itekako ima što zanimljivo pokazati.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s partyja

Pogledajte novi promotivni video DH Psunj (BK Titan):


(autor: Jozz)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI