Lesar: Bit ćemo noćna mora budućoj vlasti

Hrvatski laburisti u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

23.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7459

Hrvatski laburisti spremni su preuzeti odgovornost političke alternative na sebe i po prvi put hrvatskim građanima omogućiti da glasaju "za", a ne "protiv", rekao je Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista na današnjem skupu u Požegi.

- Biti politička alternativa znači biti lokomotiva borbe za društvenu pravednost. I HDZ i Kukuriku koalicija nude neoliberalni koncept ekonomije. Srame se radništva, a ono što najavljuju, kao što su rasprodaje prirodnih resursa, samo govori o opasnosti koja nam prijeti. Posebno Kukuriku savez želi pokolebati birače govoreći da je glas za laburiste bačen glas, ali građani su prepoznali laburiste i znaju da je glas za laburiste spašen glas. Očekujemo 10 mandata u Saboru i tko god bude sastavio većinu, mi ćemo mu biti noćna mora - objasnio je Lesar.

Dubravko Hranjec, predsjednik Ogranka Hrvatskih laburista grada Požege i ujedno 5. na listi u petoj izbornoj jedinici, rekao je da oni očekuju realno jedan mandat u ovoj izbornoj jedinici, što pokazuju i aktualne predizborne ankete. Listu predvodi Zoran Popović iz Slavonskog Broda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI