Prša: Netko iz Požege šalje anonimne prijave HRS-u

Uprava s igračicama i trenerom
(FOTO: Karlo Balenović)

21.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9558

Unatoč nedavnim izjavama kako su svi administrativni problemi riješeni, ova sezona je ipak upitna za Ženski rukometni klub Požega. Djevojke nisu odigrale zadnje dvije utakmice, a po svemu sudeći neće igrati ni idućeg vikenda. Doznajemo kako je klubu stigao dopis iz Hrvatskog rukometnog saveza u kojemu stoji kako ni registriranje novog imena ne mora nužno značiti i da će Požežanke nastaviti sezonu u 3. ligi. U čemu je problem, pitali smo predsjednika kluba.

- Pojavili su se dežurni dušebrižnici koji šalju anonimne prijave savezu i tako nam stvaraju probleme. Ne znam tko to radi, ali pretpostavljamo da je to netko iz Požege, netko iz požeškog sporta, netko tko ne želi dobro požeškom rukometu. Prijavljuje nas da ne izvršavamo svoje klupske obveze već dulje vrijeme, što je nemoguće kad sam ja u rukometu tek dva mjeseca - rekao je Antun Prša, predsjednik ŽRK Požega za 034portal.

Podsjetimo, nedavno je HRS zaprijetio požeškom ženskom rukometnom klubu suspenzijom jer je klub promijenio ime (donedavno se zvao ŽRK Kutjevački podrum), broj računa i kompletnu administraciju tijekom sezone, a prenio je rezultate starog kluba. Nakon toga u medijima je objavljeno kako je problem riješen, no čini se da ipak još nije.


Prša kaže da će sutra razgovarati s predstavnicima HRS-a te će nakon toga Uprava odlučiti što dalje. Postoji velika vjerojatnost da klub bude izbačen iz lige, što bi zapravo značilo samo pauziranje do iduće jeseni, kada će opet startati u istoj, 3. hrvatskoj ligi jer županijske rukometne lige u našoj županiji nema. U tom bi slučaju najviše pretrpjele igračice, koje su ovu sezonu startale odlično i, kada bi nastavile, lako bi mogle konkurirati za vrh ljestvice i prelazak u viši rang.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI