Uskoro završetak izgradnje ceste pokraj novog vrtića na ¨Prauljama¨ i otvorenje vrtića

Izgradnja ceste na "Prauljama"
(FOTO: M.M.)

18.10.2017. | M.M.
Pregleda: 9172

Danas smo obišli izgradnju ceste pokraj novog dječjeg vrtića na "Prauljama" koja će povezati Rudinsku i Zelenu ulicu.




Kako je i najavljeno od strane gradonačelnika Puljašića početkom rujna kada smo obišli zgradu novog vrtića rečeno je da razlog što vrtić nije otvoren je cestovni problem jer s lijeve i desne strane vrtića su slijepe ulice i manjak parkirnih mjesta, tako da se krenulo u izgradnju ceste s dodatnih 56 parkirnih mjesta kako se ne bi stvarala gužva i kolaps pri dovoženju i odvoženju djece u vrtić, odnosno napravit će se "kružni tok”.






Natječaj je bio 18. rujna i nakon toga se krenulo u izgradnju. Projekt je vrijedan milijun i 500 tisuća kuna, a najnižu ponudu za izvođenje radova dala tvrtka "Niskogradnja Jurčak" koja je i izvođač radova.




Ono najbitnije je da su radovi u punom jeku te će se cesta završiti do kraja listopada s tim da je moguće kako otvorenje neće biti baš prvi dan studenog jer je u izgradnji i most preko kanala između vrtića i igrališta koji nakon izgradnje mora odstajati nekoliko dana kako bi beton dozrio i kako bi mogao biti u punoj funkciji te bez kasniji oštećenja i dodatnih ulaganja.




Sve u svemu obećanja se ispunjavaju, a mi se veselimo skorom otvorenju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI