¨Jednom mi je razbio nos, oko, prijetio da će me ubiti... Sve je počelo zbog ljubavnice!¨

Mara i Alojz Tomašević
(FOTO: D. Mirković/ PIXELL)

04.10.2017. | 034 portal
Pregleda: 26743

"To je bilo šamaranje i guranje. Dobila sam udarac u desnu stranu kad me bacio na radijator. Par puta me ošamario", rekla je za Index o jučerašnjem napadu Mara Tomašević, pretučena supruga HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića.

Kaže kako je trenutno na poslu.

"Uho me malo boli, ali dobro je, mogu raditi", rekla nam je nakon što smo je upitali zašto je na poslu nakon svega što se dogodilo.


"Moj posao je takav da ga ne može samo jedna osoba obavljati", kaže nam.


Podsjetimo, jučer je u javnosti odjeknula vijest kako je HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević premlatio ženu i zbog toga završio u policiji.

Mailovi upozorenja Plenkoviću

Mara Tomašević nam otkriva kako je već slala mailove upozorenja premijeru Plenkoviću, ali on ju je ignorirao.

"Poslala sam dva maila gospodinu Plenkoviću još prije ovih izbora, ali nisam dobila odgovor. Htjela sam ga upozoriti da takva osoba kao što je moj muž ne može obnašati tu dužnost i da nešto poduzme. Odgovor nisam dobila, žao mi je.

"Pisala sam im, vidi se moj mail. Rekla sam u mailu sve što sam trebala reći. Još imam taj mail", rekla nam je.

"Meni nitko ništa ne može"

"Ono sinoćnje šamaranje i bacanje na radijator nije bilo prvi put. To se dogodilo u ove dvije godine sigurno deset puta. Razbio mi je mobitel, ne znam što bi rekla. Zato sam i slala mail Plenkoviću, ne može takva osoba... Jedva sam čekala da završi taj prvi mandat, vjerujte mi. Da mogu nešto pokrenuti. Rekla sam mu kako se ne može tako ponašati, kako to neće proć. Takvo ponašanje nije dolično takvoj funkciji. On mi je rekao: `Meni nitko ništa ne može, ja ću proći`. I ostalo je tako", govori nam Mara Tomašević.

Zbog čega ga nikad niste prijavili

"Mene su sprečavala djeca. Moja kći i jedan dio rodbine su me nagovarali da ga ne prijavljujem jer će mu to upropastiti karijeru. Odustala sam", kaže nam.

Dakle, ovo je prvi put da ste prijavili muža?

"Da, ovo je prvi put. Nisam se nikad susretala sa sudovima. Mi smo pokrenuli brakorazvodnu parnicu jer više nisam mogla trpjeti. U međuvremenu sam odustala od parnice jer mi je prepisao pola kuće tako da imam nekakvu sigurnost", kaže nam.

Jeste li ga vidjeli od preksinoćnjeg napada

"On je vjerojatno na poslu. Sinoć nisam vidjela da je došao kući. Nisam ga ni čula ni vidjela. On ima roditeljsku kuću na selu, možda tamo spava. Možda je otišao i u Zagreb, ne znam. Tamo ima ljubavnicu", rekla je.

Ljubavnica iz Zagreba

Mara nam kaže kako je zbog te ljubavnice iz Zagreba sve počelo.

"Od toga je sve krenulo. Imam dokaze da ima ljubavnicu. Pročitala sam ljubavne poruke i našla sam ih zajedno. Vozao ju je u automobilu, slao joj je novce. Imam račune. Zatekla sam ih u uredu. Kad sam ih upitala što ona tu radi, pokušala je pobjeći na druga vrata. Imam više dokaza i od toga je sve krenulo", priča nam Mara.

"Od toga je sve krenulo u zadnje dvije godine. Upozorila sam ga da će, ako tako nastavi, proći kao Lalovac. On mi je na to odgovorio da je Lalovac samo dobio još bolju dužnost. Ovo je stvarno kap koja je prelila čašu", rekla nam je.

"Bog i batina"

"Žao mi je što je do ovog došlo. Čujem kojekakve laži sa svih strana. Napadaju me, traže svjedoke. Pa neće djeca svjedočiti protiv oca. Mogu reći da sam žrtva. On se brani i laže, a lagao mi je sve ove godine. Možda bih i nešto prešutjela, ali ne mogu. Nasilnik je i nisam to više mogla trpjeti. Žao mi je, ali sam je sebe upropastio. On je moj suprug, ali on je bahati i bezobrazni čovjek. On misli da je bog i batina. Ne može se tako ponašati", rekla je Mara Tomašević u razgovoru za Index.

Tekst i foto preneseni s izvora www.index.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI