U Kamenskoj i Orljavcu obilježena 26. godišnjica prve vojne akcije u Požeštini

26. obljetnica u Kamenskoj
(FOTO: M.B.)

26.09.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 4435

26. godišnjica prve vojne akcije s ciljem oslobađanja Požeštine održana je danas u Kamenskoj kod spomenika koji je podignut za poginule hrvatske vitezove; Dragu Minduma, Nikicu Mandušića, Mihovila Vojnića, Branka Terzića, Ivicu Zovka, Igora Zalara, Dragana Jajića, Marka Garića, Jozu Jelića i Marka Marića.




Polaganju vijenaca i paljenju svijeća su nazočile obitelji poginulih branitelja te predstavnici županije sa županom Alojzom Tomaševićem, predstavnici grada Požege s gradonačelnikom Darkom Puljašićem, predstavnici općina Požeško-slavonske županije, udruga branitelja, vojske, policije i maratonci koji su trčali počasni maraton u čast svima poginulima.











Svečanost su uljepšali učenici Osnovne škole Dragutina Lermana iz Brestovca pjevajući hrvatsku himnu i čitajući sastave i pjesme, a vijence i svijeće svi prisutni polagali su i u Orljavcu kraj spomenika Vilku Knezoviću, Damiru Rukelju i Karlu Vranješeviću.







Fotogaleriju 26. obljetnice prve vojne akcije u Požeštini možete pogledati ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI