Djevojčica doživjela toplinski udar u vlastitoj sobi: ovo treba biti upozorenje svima!

Djevojčica spava- ilustracija
(FOTO: Google)

28.07.2017. | M.B./Večernji.hr
Pregleda: 15046

Djevojčica je dobila toplinski udar iako cijeli dan nije bila na suncu, no problem je bila soba u kojoj je spavala…

Jedna je majka podijelila svoje dramatično iskustvo na Facebooku nakon što 20 minuta nije mogla probuditi svoju kćer koja je zaspala popodne kao što to radi svakoga dana.

Djevojčica je, naime, dobila toplinski udar iako nije bila na suncu. Kada ju je majka išla provjeriti, pronašla ju je znojnu, crvenog lica i s temperaturom. Iako ju je pokušavala probuditi čak 20 minuta nije uspjela pa je pozvala hitnu pomoć. – Bio je to najstrašniji trenutak u mom životu i nema ništa gore od toga kada ne možete probuditi vlastito dijete. Ona je čisti dokaz kako dijete ne treba biti na suncu da bi dobilo toplinski udar – upozorila je ova majka. Ističe kako s djevojčicom nije bila na suncu taj dan, ali kada je ušla u spavaću sobu u kojoj je malena spava, bilo je jako vruće. – Nisam imala pojma da je vruće kod nje u sobi dok ju nisam išla probuditi i tada sam ju vidjela uznojenu, crvenog lica i kako gori. Hitna pomoć jako je brzo došla, a kada su joj izmjerili šećer u krvi bio je 1,2, a treba biti iznad 4. Dali su joj saharozu i ona je za nekoliko minuta počela jako plakati – napisala je u svojoj objavi majka koja je tako željela upozoriti druge roditelje na opasnost vrućine. – Znam da nije moja krivnja, ali teško mi je ne kriviti se. To je lekcija koju sam naučila i nadam se da će drugi roditelji provjeravati sobu u kućama jer po ovoj vrućini mogu biti opasne kao i užareni automobil – upozorava ova majka.


Izvor: Večernji list



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI