Ivan i Ana zahvaljuju: ¨Dobri ljudi, hvala vam!¨

Ivan i Ana Matijević
(FOTO: M.B.)

24.07.2017. | M.B.
Pregleda: 12803

O Ivanu i Ani Matijević iz Požege i o gorkoj sudbini koji ih je zadesila pisali smo prošli tjedan. A da Hrvati, u ovom slučaju većinom Slavonci, imaju veliko srce, dokazuje i sama činjenica da su u posljednjih tjedan dana na Anin račun uplatili 15 000 kuna!

Podsjećamo, Matijevićima je zloćudna bolest u travnju ove godine uzela kćer Suzanu kod koje su živjeli i koja im je financijski pomagala radeći sezone na moru. Od tog trenutka, u njihovim životima sve kreće nizbrdo jer, da bi mogli kupiti grobno mjesto, morali su dignuti kredit od 30 000 kuna. Ivan je u mirovini čiji iznos je nešto malo viši od 1000 kuna, a Ana je nezaposlena domaćica te žive u iznajmljenom stanu u Babinom viru.

"Jedino što mogu reći jest; od srca hvala svim dobrim ljudima! Nismo se ovom nadali. U subotu sam zadnji puta gledao stanje na računu i iznosilo je 15 000 kuna. Moram reći da su neki susjedi došli osobno i donijeli nam koliko su mogli. Zvali su me ljudi iz Kanade, tražili adresu i rekli da ćemo se čuti. Iako još ništa nije gotovo, naravno da mi je pao kamen sa srca zbog ovog novca koji su nam uplatili dobri ljudi, sad bar možemo tugovati u miru, bez straha", rekao nam je gospodin Ivan.


Iako su donacijama dobili 15 000 kuna, podsjećamo vas da je Ivanu i Ani preostalo još 13 000 kuna kredita koje će svakako doći na naplatu. Stoga, ako već niste, pomozite ovim ljudima onoliko koliko vam vaše mogućnosti dopuštaju.


Uplatiti možete na Anin račun u Privrednoj banci Zagreb na ime Ana Matijević, broj računa HR2823400093209963592 ili pozivom na Ivanov broj mobitela 099/ 743- 5282.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI