Večeras Danko i Jelena sviraju u Požegi u ¨No Limit¨ baru uz ¨Happy Hour¨ za sve cure i žene

No Limit bar
(FOTO: M.M.)

14.07.2017. | 034 Portal
Pregleda: 12247

Ugostiteljstvo "No Limit" bar iz Požege danas u svome lokalu organizira ludu i nezaboravnu večer gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti Danko Franić, Fantastico band i mlada pjevačica iz Osijeka Jelena.




Naime po prvi puta Danko i ekipa će nastupiti u Požegi, a No Limit poziva sve zainteresirane i željne već navedene dobre zabave da dođu od 21:30 sati. Uz glazbu uživo sve pripadnice ljepšega spola u vrijeme "Happy Hour-a" odnosno od 23:00 sata do 00:00 sati imat će besplatno piće medice ili kruškovca.












"Kao što znate svaki petak u našem lokalu imamo glazbu uživo, dok subotom većinom imamo DJ-a. Do ove suradnje je došlo na obostranu inicijativu i po prvi puta u sastavu Danka i Jelene u Požegi i u "No Limit" baru ali nadam se ne i zadnji.

Sve zainteresirane i željne "male" promjene glazbe pozivam večeras od 21:30 sati da nas posjete i da se dobro zabave, a u subotu 15.07. svira grupa "Anđeli" uz veliki Jeger party uz promotivnu cijenu od samo 8 kuna." - poručio je vlasnik Ante Abramović







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI