Slučaj suca Arlovića

(Ilustracija)
(FOTO: M.R.)

10.07.2017. | Mladen Raguž
Pregleda: 10564

Inflacijom predstavljanja "kiosk” knjižica, kojih su autori počinitelji zločina detuđmanizacije, i onemogućavanjem izbora Mate Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske nastoje se umanjiti vrijednosti knjige "Hrvatska zajednica Herceg-Bosna i (pre)ustroj Bosne i Hercegovine” autora Mate Arlovića.

Arlović je rušeći optužnicu protiv službene politike Republike Hrvatske i predsjednika dr. Franje Tuđmana, negiranjem udruženog zločinačkog pothvata na čelu s hrvatskim državnim i vojnim vrhom i razbijanjem stvorene percepcije da je Republika Hrvatska bila agresor u Bosni i Hercegovini te rušeći i dokazujući neutemeljenom tezu da je dr. Franjo Tuđman s Miloševićem u Karađorđevu i Tikvešu dogovorio podjelu Bosne i Hercegovine, vjerodostojnim i potpunim dokazima (dokumentima), istodobno razotkrio i razmjere počinjenog zločina detuđmanizacije, čineći tako neizbježnim podizanje neupitnih i nepobitnih optužnica protiv nositelja i izvršitelja zločina.

Neizbor Mate Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske bitno slabi pozicije Republike Hrvatske i naše šestorke u Haagu, što bi u konačnici moglo rezultirati pravomoćnom presudom haaškog sudišta kako je Republika Hrvatska jedini agresor u ratovima 90-ih godina prošloga stoljeća. Razmjeri takve presude su nesagledivi, jer bi Republika Hrvatska bila izložena tužbama za ratne i druge odštete, a tisuće hrvatskih branitelja, sudionika Domovinskog rata, završilo bi u zatvorima.


Ozbiljna i odgovorna vlast to ne bi smjela dopustiti, nego bi izabrala Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske te optužila nositelje i izvršitelje počinjenog zločina detuđmanizacije, koji su svojim krivokletstvom i krivotvorenjem povijesnih činjenica obmanuli i u zabludu doveli i haaško sudište. Na taj način hrvatska bi vlast ojačala pozicije Republike Hrvatske i naše šestorke u Haagu te osigurala uspješan razvoj naše domovine Hrvatske i sačuvala hrvatski narod od propasti i nestanka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI