Tradicionalni 6. malonogometni turnir temeljnih organizacija HDZ-a Požege

Malonogometni turnir HDZ-a u Vidovcima
(FOTO: M.M.)

08.07.2017. | M.B.
Pregleda: 11476

Jučer je na nogometnom stadionu u Vidovcima održan tradicionalni šesti malonogometni turnir temeljnih organizacija HDZ-a grada Požege, a organizator je Mladež HDZ-a.








"Ovo je nastavak priče "U zdravom tijelu zdrav duh", a ujedno Mladež HDZ-a se u što većem broju okuplja gdje međusobno se druže i igraju nogomet jer bitno je druženje izvan politike i kampanja.


Ovakvim organizacijama i natjecanjima želimo da sve mlade odmaknemo od kompjutora, kafića i diskoteka kako bi se što više kretali i zdravo živjeli." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić




"Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a igralo se 6+1 na dva nogometna terena, a najbolja ekipa je bila "Orljava", "Mihaljevci-Novi Mihaljevci" su bili drugi te ekipa "Babin vir" treći. Najbolji golman bio je Armando Šimunović, a najbolji igrač Matias Šulc." - rekao nam je predsjednik Mladeži HDZ-a grada Požege Dragan Borevac










Prije početka turnira članovi HDZ-a s predsjednikom Darkom Puljašićem položili su vijenac uz spomen obilježje hrvatskim braniteljima u Vidovcima.







Turnir je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima, a po završetku samog turnira svi prisutni su se uz dobru atmosferu nastavili družiti u prostorijama NK "Dinamo" Vidovci – Dervišaga.


































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI