Policija poziva maturante da u miru proslave zadnje dane škole, kako bi im ovi dani ostali u najljepšim uspomenama

Ivana Radić
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 6824

Policijska uprava požeško-slavonska je zaprimila prijavu javnog okupljanja povodom završetka škole za završne razrede srednjih škola koje će se održati danas, 19. svibnja s početkom u 13 sati kod Gimnazije u Požegi. Već nam je poznato da se učenici okupljaju na više lokacija i ispijaju nažalost alkoholna pića zato će policijski službenici poduzeti preventivne mjere i radnje kako bi sve prošlo u što boljem redu.

Apeliramo na roditelje da ne dopuštaju učenicima tih dana da upravljaju vozilima (što je bilo slučajeva), posebice pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje.

Apeliramo i na ugostitelje te trgovce da ne prodaju alkoholna pića i duhanske proizvode osobama koje za to ne ispunjavaju uvjete, jer je to u interesu upravo cjelokupnog društva i zaštite djece, a to će također policijski službenici pojačano nadzirati.


I na kraju pozivamo sve učenike na dostojanstvenu i mirnu proslavu kako ne bi bilo neželjenih posljedica i kako bi im ovi dani ostali u najljepšim uspomenama.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI