Premijera novog spota Garavuša u nedjelju na 034portalu!

TS Garavuše
(FOTO: promo)

01.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9721

Međunarodno popularne Garavuše iz Kutjeva snimile su videospot za pjesmu "Nema više baraba" u mjestu Bački Monoštor u Vojvodini. Spot je producirao poznati srbijanski producent Dušan Jović, a internetsku premijeru doživjet će na 034portalu.

- U srpnju smo nastupale u Bačkom Monoštoru i publika je bila oduševljena. Predstavnici njihove općine bili su kod nas u Kutjevu i mi smo ih odvele u kutjevačke podrume, probali su naša vina. Ponudili su nam suradnju i da nam sponzoriraju spot, tako smo odlučile snimati kod njih - kaže Ivana Ketović iz Tamburaškog sastava Garavuše.

- A to je mjesto specifično baš po tome što se ondje još uvijek živi tradicionalno. Pjesma "Nema više baraba" govori o tradiciji i o Šokcima, a oni tamo još uvijek tako žive. Na ulici možete dan-danas vidjeti žene u nošnjama, stare fijakere...Sve to smo prikazali u spotu - objašnjava Ivana.


Promocija za videospot "Nema više baraba" bit će održana u subotu navečer u restoranu Kutjevački podrum u Kutjevu, a internetska je premijera na 034portalu zakazana za nedjelju u 10 sati.




Zasad poslušajte pjesmu, a u nedjelju ujutro na ovim stranicama pogledajte spot.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI