Unatoč kiši gimnazijalci pozdravili svoje maturante na Atletskom stadionu u Požegi uz dva glazbena benda i DJ ¨Pavku¨

Pozdrav maturantima
(FOTO: M.M.)

06.05.2017. | M.M.
Pregleda: 11999

Sinoć je na bivšem Atletskom stadionu u Požegi 3. d razred Gimnazije iz Požege organizirao uz pomoć razrednice Vere Ćuže Abramović "Pozdrav maturantima" Katoličke gimnazije i Opće gimnazije Požega.




"Sve ovo je započelo idejom razreda kako bi napravili pozdrav maturantima i to na bivšem Atletskom stadionu za koji nisu znali niti da postoji, a onda kada smo otkrili da još uvijek postoji uključio se i Grad Požega te smo napravili akciju "Stadion" kako bi očistili zemlju i krš kojim su bile zatrpane tribine." - rekla nam je profesorica Vera






Na prvu akciju gimnazijalcima se odazvalo na oko 60 ljudi i na drugu oko 20 ljudi, a očistili su Atletski stadion u želji kako bi otvorili prostor za kulturna događanja Grada i da vratili uspomene na taj stari Atletski stadion za koji su svi emocionalno vezani.




"Ovu akciju naravno podržao je i ravnatelj Gimnazije Pavle Bucić jer bez njega ne bi mogli ništa da nam nije dao suglasnost i odobrenje koji je u početku svega bio skeptičan, a na kraju oduševljen i veoma zadovoljan kada je vidio do koje smo faze došli i što smo napravili.

Evo kada smo sve to napravili i očistili odlučili smo napraviti "Pozdrav maturantima". To nije nešto što je konkurencija Norijadi jer ovo je samo za gimnazijalce. Odnosno đaci trećih razreda pozdravljaju svoje maturante Katoličke i Opće Gimnazije." - dodala je profesorica

Ova organizacija prošla je uz veliku podršku roditelja djece koja su organizatori te mnogih drugih sponzora koji su pomogli ovoj dragoj i odlučnoj ekipi oko uređenja Atletskog stadiona ali i organizacije pozdrava maturantima.

Vesele i vrijedne đake i profesore sinoć su zabavljala dva benda "Drugi svijet" i "Cvjetaj zanovijetak" te DJ "Pavka".







"Želim da naši maturanti s radošću i dostojno završe svoje četverogodišnje školovanje u našoj Gimnaziji te smo prihvatili tu njihovu ideju da organiziraju taj pozdrav i da se to učini ovdje na ostatcima nekadašnjeg Atletskog stadiona. Posebno me je fasciniralo kako je cijeli grad Požega vrlo dobro prihvatio ovu akciju stavljanja u funkciju ovoga djela zaleđa naše gimnazije.

Sada razmišljam da kada se bude, a nadamo se uskoro gradila sportska dvorana koja je već u pripremi, ostaviti ovaj dio kao sjećanje na Atletski stadion ali ne samo kao sjećanje nego da poprimi onu funkciju koju je onaj stadion i imao, a to je naravno društvenu." - rekao nam je ravnatelj Gimnazije Pavle Bucić




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI