Sulkovci dobili Kaptol, Kamen remizirao s Hajdukom (video)

30.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 14805

Sve momčadi sa samoga vrha ljestvice, od kojih su se danas uglavnom očekivale rutinske pobjede, uspjele su kiksati u današnjim utakmicama 12. kola 1. županijske nogometne lige. Tako je prvoplasirani Kaptol izgubio u Sulkovcima rezultatom 2:0, Eminovci su na domaćem terenu izgubili od Dinama iz Vidovaca 1:2, Hajduk je izvukao samo bod u Vetovu, a Mladost je na domaćem terenu remizirala protiv momčadi iz Buka.

Kamen izvukao bod protiv Hajduka

Hajduk iz Pakraca imao je tri boda u šaci skoro do kraja današnje utakmice. Kamen iz Vetova uspio je tek pred kraj utakmice, uz podršku domaće publike, smanjiti vodstvo, izjednačiti i skoro napraviti preokret.


- Bili smo bolji tijekom cijele utakmice. Na kraju smo se morali boriti da zadržimo bod - komentirao je duboko razočarani trener Hajduka Zoran Hofman.


Pogotke za Hajduk postigli su Marko Bukovac, Valentino Irasek i Goran Andričić. Za domaćine dvostruki je strijelac bio Marko Kljaić, a jedan je gol zabio Mato Martinović.



FOTO Pogledajte fotogaleriju s utkamice u Vetovu

Sulkovci iznenadili pobijedivši Kaptol

Vodeći Kaptol zakazao je danas u Sulkovcima. Prekinut je njegov pobjednički niz, a domaćini su zasluženo slavili golovima Roberta Vidakušića i Marka Vukoje za rezultat 2:0. Moglo je biti i više golova u mreži gostiju.

- Kaptol je igrao neprepoznatljivo, to kažu svi koji su ih i ranije gledali. Mi smo, s druge strane, dali sve od sebe i mislim da smo bili bolji i zasluženo pobijedili - komentirao je Dražen Majetić, tajnik NK Sulkovci za 034portal.

Krešo Poleti, trener i igrač Kaptola nije nastupio zbog ozljede i nije bio u Sulkovcima, ali kaže da su mu javili kako je igra njegove momčadi bila katastrofalna.

- Rekli su mi da nismo imali nijedan ozbiljan udarac ka njihovom golu i da su Sulkovci zasluženo pobijedili. Osim mene, na našoj strani nisu igrali Branko Sadilek, Damir Lujić i Tomislav Pranjić, ali to nam nije izgovor jer ni protiv Požege nije igrao veći broj igrača pa smo imali dobru igru. Ne znam u čemu je problem, u utorak ćemo imati trening pa ćemo vidjeti - kazao je Poleti.

Vidovčani slavili u Eminovcima (1:2)

Nakon teškog poraza prošloga vikenda na domaćem terenu od Požege, NK Dinamo iz Vidovaca danas je to nadoknadio ostvarivši pobjedu u gostima protiv jakih Eminovaca. Iako su Vidovčani imali više prilika, rezultat je bio izjednačen 1:1 do samoga kraja utakmice. Tada je sudac dosudio jedanaesterac za goste i oni postavljaju konačnih 1:2.

Za Dinamo je dvostruki strijelac bio Stjepan Adžić, a jedini gol za Eminovce postigao je Josip Švađumović.

Buk izvukao bod u Pavlovcima

Utakmica u Pavlovcima bila je puna preokreta. Ekipa BSK Bazinatours iz Buka krenula je napadački i povela 0:1, da bi domaćini ubrzo izjednačili i poveli. Rezultatom 2:1 završilo je prvo poluvrijeme, a gosti u nastavku uspijevaju izjednačiti.

Za domaću Mladost oba je gola postigao Draženko Kljaić, dok su strijelci za gostujuću momčad bili Marko Klepšić i Ivan Rezo.

- Igra je bila izjednačena, a moja je momčad pokazala možda najgoru igru u ovom dijelu prvenstva. Nama je problem što imamo više igrača koji zbog posla ne mogu redovito trenirati, a juniori koji dolaze redovito na treninge ne mogu biti nositelji igre - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti.

Svi rezultati 12. kola

Dinamo (R) - Papuk 0:3, Požega - Croatia 3:2, Eminovci - Dinamo (V) 1:2, Sulkovci - Kaptol 2:0, Kamen - Hajduk 3:3, Tim osvježenje - Jakšić 4:1, Mladost - BSK Bazinatours 2:2, Kutjevo - Slavonija 0:5

Tablica 1. ŽNL nakon 12. kola

1. KAPTOL.....................30 (40:13)
2. HAJDUK (Pakrac)............25 (39:25)
3. SLAVONIJA (Požega).........24 (39:17)
4. PAPUK (Velika).............22 (40:25)
5. EMINOVCI...................22 (23:16)
6. KAMEN (Vetovo).............21 (25:22)
7. MLADOST (Pavlovci).........19 (25:25)
8. JAKŠIĆ.....................17 (30:32)
9. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)...17 (29:32)
10. POŽEGA....................13 (21:27)
11. SULKOVCI..................12 (21:29)
12. DINAMO (Vidovci)..........12 (22:34)
13. BSK BAZINATOURS (Buk).....10 (21:29)
14. KUTJEVO....................9 (18:33)
15. CROATIA (Mihaljevci).......9 (23:45)
16. DINAMO (Rajsavac)..........8 (17:31)

Slavonija treća, Papuk četvrti

Nakon 12. kola, Slavonija se vraća prema vrhu ljestvice i zauzima 3. mjesto. Idućeg vikenda igra u Požegi protiv posljednjeg na ljestvici Dinama iz Rajsavca pa bi to trebalo značiti još 3 laka boda za Požežane. Drugoplasirani Hajduk ugostit će Tim osvježenje iz Kuzmice. Vodeći Kaptol ugostit će Kamen i to će biti zanimljiva utakmica. Papuk iz Velike sada je skočio na 4. mjesto i dočekuje Požegu, a Eminovci gostuju kod Croatije u Mihaljevcima. Mladost dolazi u Jakšić, a Sulkovci u Vidovce. U derbiju začelja, Kutjevo će gostovati u Buku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI