BBK Body Art na državnom natjecanju u bodybuildingu

BBK Body Art
(FOTO: Privatna kolekcija)

24.04.2017. | R. Međugorac
Pregleda: 15578

Ovu subotu održano je XX državno prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu. Pred dobro popunjenim gledalištem u West Gate-u Zagreb, naš klub BBK Body Art Požega imao je tri natjecatelja:



Franjo Baltić physique kategorija, prvo natjecanje, velika konkurencija (14 natjecatelja) nije ušao u finale (top 6).


Bruno Del Vechio classic bodybuilding, prvo natjecanje, 4 mjesto juniori, 6 mjesto seniori. Odličan potencijal, pozing, borbenost.




Dario Stanković-Stana, 1 mjesto u kategoriji classic bodybuilding niska i 1 mjesto u apsolutnoj kategoriji classic bb!! Dominantno je pobjedio sve konkurente i osvojio dva zlata (u svojoj kategoriji i apsolutnoj kategoriji).



Franjo i Bruno su iznimno visoki dečki, trebaju još vremena i treninga kako bi popunili svoju konstituciju, ali kada to postignu, biti će jako impresivni natjecatelji.  Dario je prošle godine bio na svojim prvim natjecanjima 4 i 3. Ove godine je jako popravio svoju formu, radili smo naporno i sve se isplatilo. Imamo u klubu novog apsolutnog prvaka Hrvatske!

Ponosan sam na ove dečke. Odlični sportaši, još bolji ljudi.

Robert Međugorac, BBK Body Art Požega


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI