HDZ-ovci pomogli sugrađanki u problemima okrečivši joj besplatno stan

Darko Puljašić, Mira Pudić, Igor Krizmanić
(FOTO: M.M.)

20.04.2017. | M.M.
Pregleda: 19248

Temeljni ogranak Centar Hrvatske demokratske zajednice u suradnji s Mjesnim odborom Centar te Gradskim odborom HDZ-a i predsjednikom Darkom Puljašićem odlučili su pomoći Požežanki Miri Pudić tako što su joj okrečili dvosobni stan.




"Ovim putem u ime Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice i mene kao kandidata za gradonačelnika Požege pozdravljam i čestitam Temeljnom ogranku Centar, Mjesnom odboru Centar i momcima koji su onako kako smo i zadnji puta rekli nastavili pomagati našim sugrađanima ne samo u izborima već konstantno.


Ovo je još jedan lijepi primjer gdje je naš majstor Aco volonterski odradio krečenje stana našoj kolegici i dragoj prijateljici i naravno stanovnici Grada Požege kojoj smo izašli u susret i okrečili njen stan koja se trenutno nalazi u nekim problemima te smatram da je ovo upravo način na koji Lokalna samouprava kroz Temeljne ogranke i naravno kroz Mjesne odbore može pomagati i treba pomagati svojim sugrađanima." - rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Požege Darko Puljašić





"Do akcije je došlo na inicijativu Temeljnog ogranka Centar HDZ-a u suradnji s Mjesnim odborom i kolegom Mislavom Bojićem.

Ovo nije izdvojeni slučaj čemu ste bili i svjedoci da smo mi u proteklom vremenu pomagali osobama starije životne dobi od pomoći u kući, donošenje lijekova, cijepanja drva, nabavke drva, odlaska u trgovinu te svakodnevnog obilaženja tih ljudi.

Inicijativu ćemo nastaviti prema svim našim članovima i onima koji nisu naši članovi iz Temeljnog ogranka Centar, a evo i sada pozivam da se sve osobe starije životne dobi kojima je pomoć potrebna jave meni ili nekom od mojih kolega kako bi im mogli pomoći.

S pomaganjem nastavljamo dalje, ne samo u predizborno vrijeme ili vrijeme izbora već tijekom cijele godine bez obzira na ishod izbora tako da mislim da je to lijep potez, ali između ostaloga i sam kada budem u starijoj životnoj dobi volio bih da imam takvu nekakvu pomoć." - rekao je Igor Krizmanić predsjednik Temeljnog ogranka Centar HDZ-a




"Ne znam što da kažem, osim da se jako zahvaljujem Darku Puljašiću, Igoru Krizmaniću i svima ostalima koji su mi izašli u susret i pomogli. Do sada sam sve sama radila i snalazila se kako sam mogla, ali ovo mi je i pomoć i iznenađenje i jako se zahvaljujem." - rekla nam je Mira Pudić










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI