Neuspješna prodaja APP dionica ugrozila trenutnog gradonačelnika

Atletičari idu autobusom APP-a
(FOTO: Aleksandar Grlić)

09.04.2017. | A.M.
Pregleda: 14145

Što se skriva iza neprodanih App-ovih dionica nije moguće saznati jer, kao i većina trgovanja gradonačelnika Neferovića, sve je u nekoj magli, tmini i tami, stoga možemo samo nagađati što se zapravo dogodilo iza ovog.

Uspješna prodaja Baške koja je nekoga ili neke doista obradovala (da ne kažemo "oparila") je bila jedan od niza strukturnih i strateških poteza na putu prema propasti našeg slavnog, uskoro bivšeg gradonačelnika i budućeg sjajnog dožupana.

Činjenice su takve kakve jesu i ne možemo ih promijeniti, preostaje nam jedino da se zahvalimo Neferoviću za profesionalan rad i narednih 20 godina tu zahvalu plaćati.


U zadnjim trzajevima ogorčenog gradonačelnika, napravljeno je još malo štete ovom jadnom i iscrpljenom gradu pokretanjem prodaje udjela u APP-u. Teško je za povjerovati da je gradonačelnik zaista bio siguran u prodaju tih dionica, ali tako je kako je.


Njegovo mišljenje i izjave u pojedinim medijima su jasni, samo on zna što je za ovaj grad dobro, a Gradsko vijeće s dogradonačelnicima i ostalim "jadnicima" tom poslu nisu nimalo dorasli. Zato se na kraju veliki vladar uvrijedio što njegov prijedlog o prodaji dionica APP-a nije podržan s nijedne strane, osim od strane njegovog savjetnika NEF medija u čijim se člancima da vidjeti čista ljutnja što su se ti "jadnici" (vijećnici, dogradonačelnici HDZ-a, SDP-a i drugi) kolektivno suprotstavili svetoj volji našeg vladara.

Ma kako ste samo to mogli napraviti? Ne pristati na prodaju dionica APP-a kao što ste prodali Bašku i tako napravili štetu gradu za narednih 29 godina? Kakav je to narod koji kolektivno (gradsko vijeće, dogradonačelnici, HDZ, SDP i ostali) ne respektiraju volju velikog vođe? Ma, sramite se svi! Na taj način razmišljaju neke glave.

Dobar pas laje dok KRKAN piše, ima još!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI