HDZ siguran u pobjedu u županiji, Kutjevu i Jakšiću

Tomašević, Budimir i Kovačević
(FOTO: 034 portal)

08.04.2017. | A.M.
Pregleda: 10637

Sad kad su poznati svi kandidati HDZ-a za gradonačelnike i načelnike, u županiji se počinje provoditi analiza u kojim će omjerima u pojedinim gradovima biti rezultati.

Uz razgovore u gradu se može načuti kako HDZ očekuje pobjedu posebno u Jakšiću i Kutjevu, čak se u toj općini i gradu računa na pobjedu s preko 50%.

Zahvaljujući radu gradonačelnika Budimira u Kutjevu, s deblokadom vrlo aktivne Turističke agencije Grada Kutjeva, što je jako važno za grad i njegov razvoj, da se načuti da je to i bio ključan problem Kutjeva koji je kočio njegov uspješan razvoj.


Sada kada je Turistička zajednica Grada Kutjeva nakon deset godina deblokirana, u kratkom vremenu se očekuje veliki uspjeh kojim će se grad probiti. Doista je rad gradonačelnika bio uspješan te je dug grada uspio dovesti na nulu, na što bi se mogli ugledati neki drugi gradovi kao na primjer Pleternica koja se zadužuje da bi investirala u grad. Dakle, pitanje se postavlja samo od sebe, trebaju li gradovi zaustaviti sva ulaganja da bi vratili dugove ili??


U Jakšiću se isto tako očekuje uvjerljiva pobjeda duuuuugogodišnjeg načelnika Ivice Kovačevića. Podsjećamo na dječji vrtić koji je savršen primjer kako se za projekt uspjelo dobiti preko 90 % sredstava od Fondova EU i ostalih, što je za 90 % više nego što je Požega dobila od Fondova EU i ostalih za izgradnju svog vrtića na Prauljama.

Činjenica je da Kovačević ima odličan odnos sa svojim suradnicima u općini te se upravo zbog tog odnosa ne bi trebao živcirati hoće li u predizbornoj kampanji izbiti neke male sitne afere. Isto tako, ne treba ga zabrinjavati što se u Jakšiću stvara nova, mlada i sposobna lista jer on i HDZ očekuju pobjedu možda čak i preko 60 %.

U našoj županiji jednostavno nema nikakve dileme, kad "dream team" Tomašević i Neferović krenu u utrku, to može biti samo vrhunski uspjeh, a županija će se time odmah katapultirati na sam vrh županija u državi. Samo kad skupite dosadašnji rad župana i provedene projekte Grada Požege, mogu se jedino pojedinci obradovati. Ne mislimo tu, kao neki zli jezici, na pojedine izvođače radova, nego baš na Vas, dragi sugrađani ove županije. Za Vas nakon 21.5.2017. počinje blagostanje jer s ovom kombinacijom i stručnom sposobnosti župana i budućeg dožupana nije moguće da bude drukčije.

Ovo je samo kratka analiza praćenja Izbora, uživajte u jedinim slobodnim medijima u našoj županiji i obećajmo da će biti zanimljivo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI