PU požeško - slavonska danas je održala licitaciju za 72 bicikla

Licitacija bicikala u P.U. požeško slavonskoj
(FOTO: M.M.)

06.04.2017. | M.M.
Pregleda: 14271

PU požeško slavonska danas je održala usmenu javnu dražbu bicikala koji se nalaze od 2014. godine u prostorijama PU požeško-slavonske.

"Radi se o 72 bicikla koji su u našim prostorijama, a da vlasnici nisu prijavili krađu niti su se raspitivali o tim biciklima. Početne cijene licitacije su od 10 do 200 kuna, a licitacija se obavlja na način "viđeno-kupljeno" , naknadnih reklamacija nema i sav današnji ostvareni prihod bit će uplaćen na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske." - rekla nam je policijska službenica PU požeško slavonske Nikolina Janković





Bicikli su se mogli pregledati jedan sat prije usmene javne dražbe, a pravo sudjelovanja na dražbi imale su sve fizičke i pravne osobe. Kupac koji je na dražbi kupio bicikli morao je uplatiti kupovnu cijenu odmah po završetku dražbe.








Jedan od kupaca bio je i Goran Pavlović koji je kupio bicikli "Trek" za 500 kuna.

"Ovaj bicikli sam kupio za dobru cijenu jer ovakav bicikli ispod 2 tisuće kuna se ne može kupiti. Malo ga moram srediti i provjeriti na brdskoj vožnji." - rekao je Goran




Da se licitacija isplati i da je dobra potvrdila nam je i Đurđica Retkin iz Latinovca koja je kupila bicikli "Rog" za 250 kuna te će ga koristiti za posao, vožnju do trgovine, kod susjede na kavu i za sve što bude potrebno.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI