Disco club ¨Baja¨- idealno mjesto za provod vikendom uz povoljne cijene pića i atraktivne hostese

Disco club "Baja"
(FOTO: Privatna kolekcija)

31.03.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 27475

Disco club "Baja" iz Pakraca, Bolnička 64, svake subote pruža nezaboravno iskustvo provoda svojim gostima te djeluje već 17 godina. "Baja" je nakon kratkog izbivanja ponovno otvorio vrata svojim vjernim gostima.



Osim što je odličan izbor za izlaske vikendom, "Baja" također organizira razne koncerte pa su tako u "Baji" dosad nastupali neki pjevači i bendovi kao sto su Olivera Matijević, Boban Rajović, J.O.K.S. Bend, DJ Krmak, Jelena Vučković i Slobodan Vasić, a najavljen je koncert grupe IN VIVO 19. svibnja 2017. godine.





Radno vrijeme subotom je od 21:00 do 5:00 sati, a ovog vikenda Vas očekuje veliki Jägermeister party uz atraktivne hostese. Za dobru glazbenu atmosferu zadužen je DJ i hostese koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a od 21:00 do 23:00 sata možete kupiti sva pića po cijenama od 20% popusta.





Za naše goste koji popiju koju više ili dolaze iz daleka, imamo mogućnost noćenja, a sve informacije možete dobiti na broj mobitela 092/3567- 395.





Vaš Disco club "Baja"


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI