Josipa Miličević izabrana je za potpredsjednicu Glavnog odbora HDDSB-a

Josipa Miličević
(FOTO: Ivan Vlahović)

28.02.2017. | A.M.
Pregleda: 14291

Dana 25. veljače 2017. u Osijeku je održana konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.

Za predsjednika Glavnog odbora izabran je saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić, a za potpredsjednicu povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju Josipa Miličević.

U uvodnom izvješću predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izvijestio je o aktivnostima nakon 8. Izvanrednog izbornog sabora HDSSB-a održanog 15. siječnja 2017. godine.


"Nakon turbulentnog razdoblja koje je iza nas, uspjeli smo se stabilizirati te nastavljamo s intenzivnim pripremama za nadolazeće lokalne izbore. HDSSB ima niz kvalitetnih ljudi koji mogu obnašati najodgovornije dužnosti u svojim sredinama. Siguran sam da će i rezultati izbora pokazati da je snažna regionalna stranka potrebna našem zavičaju." - rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.


Na sjednici Glavnog odbora usvojeni su i financijsko-planski dokumenti za 2016. i 2017. godinu. Također, istaknuto je da će imena kandidata HDSSB-a u nadolazećim izborima biti javno objavljena do sredine ožujka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI