Pomozite obitelji Momir Pašalić koja je u požaru ostala bez svega

Izgorjela obiteljska kuća u Staroj Lipi
(FOTO: 034portal)

27.02.2017. | Požeška biskupija/034 Portal
Pregleda: 16563

Caritas Požeške biskupije i 034Portal ovim putem apeliraju na sve dobre ljude, da se odazovu i pomognu upožaru stradaloj obitelji Momir Pašalić.

Od sutra pa sve do kraja tjedna,Caritas Požeške biskupije prikuplja higijenske i prehrambene potrepštine zaobitelj Momir Pašalić koja je 26. veljače u požaru ostala bez svoga doma i ukojem je vatrena stihija progutala sve što su posjedovali.

Obitelji je zasada najpotrebnijaodjeća za djecu - donje rublje, majice, trenirke, jakne, obuća i školske knjige za četvrti i šesti razred osnovne škole. U pitanju su dječak13 godina, djevojčica 11 godina i djevojčica predškolske dobi.


Obitelj je zasada smještena udomovima dobrih ljudi koji su ponudili pomoć, i razdvojena je, stoga pozivamosve građane koji posjeduju nekretninu, a koji su u mogućnosti ustupiti je obitelji zaprivremeni smještaj dok se ne pronađe trajno rješenje njihovog stambenogpitanja, da se jave Caritasu Požeške biskupije.


Za svaku informaciju možete sejaviti osobno u tajništvu Caritasa Požeške biskupije na adresi Vukovarska 7,Požega ili na kontakt broj 034/ 272 988 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Iz razgovora s požeškimgradonačelnikom Vedranom Neferovićem, doznajemo kako je Grad Požega ponudiostan u vlasništvu Grada, u Osječkoj ulici za privremeni smještaj stradaleobitelji, te kako će Grad sudjelovati u svakom obliku pomoći koja budepotrebna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI